Kansainvälisyys
Praxity - portti globaaleille markkinoille!

Pysy ajantasalla seuraamalla Tuokkoa sosiaalisessa mediassa

Alliance of the year PraxityKansainväliset palvelut - Praxity

Tarjoamme kansainväliset palvelut yhteistyössä Praxityn kanssa. Liityimme Praxityyn vuonna 2009. Praxity on kansainvälinen eri maissa toimivien itsenäisten, kokeneiden tilintarkastustoimistojen liittouma. Praxityn toiminta ulottuu Aasiasta Amerikkaan – sillä on yli 635 jäsenyritystä ja yli 41 000 asiantuntijaa 103 maassa. Praxityn iskulause ”paikalliset, globaalit ja luotettavat asiantuntijat” kuvaa, että sen edustajat ovat alansa parhaita.

Praxity valittiin jälleen vuonna 2016 vuoden liittoumaksi (Accountant & International Accounting Bulletin awards). Tämä oli jo toinen kerta viimeisen kolmen vuoden aikana. Päätös valinnasta oli yksimielinen. Päätöksen perusteena olivat Praxityn kansainvälinen vaikutus, voimakas kasvu ja jäsenyritysten keskittyminen asiakkaista huolehtimiseen ja tiedon sekä resurssien jakaminen. Erityiskiitos tuli siitä, että Praxity edistää sukupuolten tasa-arvoa. Jäsenyritysten naisosakkaiden määrä kasvoi 30 % viime vuonna.

HUB 3 2016

Kun business ei pääty rajoille, ei ratkaisujenkaan pitäisi

Jokainen meistä yksittäisistä Praxity-yrityksistä tarjoaa asiantuntemustaan omalla liiketoiminta-alueellaan. Yhdessä me Praxity-yritykset kuitenkin edustamme yhtä ammattikuntamme vahvinta ja taitavinta globaalia talousajattelua. Meitä on Praxityssä jo yli 41 000 itsenäistä ajattelijaa maailman suurimmista ja menestyneimmistä talouden, verotuksen ja konstultoinnin palveluita tarjoavista itsenäisistä yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme tuoreita näkemyksiä sekä loistavaa asiakaspalvelua.

Yhdessä kansainvälisten kollegojemma kanssa haluamme ratkaista globaalit haasteesi ja tarjoamme niin taloudellista kuin verotuksellista asiantuntijuutta silloin, kun toimintasi laajenee uusille tuntemattomille alueille. Anna asiantuntijoidemme auttaa!

Praxityn jäsenyritykset menestyvät markkinoilla

Asiakkaidemme mahdollisuus hyödyntää kansainvälisiä resurssejamme ja osaamistamme ympäri maailmaa on korvaamatonta yhteisöille, jotka pyrkivät globaaleille markkinoille ja jotka hakevat kasvua uusilta liiketoiminta-alueilta. Praxityn jäsenyritykset menestyvät markkinoilla. Vaikkakin itsenäisiä, jäsenyritykset, joihin kuuluvat yritykset kuten Mazars, Plante Moran, MNP ja Shine Wing  ovat erittäin dynaamisia. Praxityn jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli US$ 4.75 miljardia.

Pohtiessaan itsenäistä ajattelua, Jos van Huut, Praxityn puheenjohtaja toteaa: ”Itsenäisyys ei ole ainoastaan vahvin myyntivalttimme, vaan se on ”raison d’être” eli olemassaolomme oikeutus luotettaviksi asiantuntijoiksi. Olemalla itsenäisiä ammattilaisia emme rajoitu vain yhteen ajattelutapaan. Samalla, kun meidän täytyy jatkaa mukautumista moniin sääntöihin, nämä säännöt eivät hallitse meitä. Sidosryhmämme ja asiakkaamme edellyttävät meiltä jatkuvaa ajattelumme kehittämistä ja lisäämistä.”

Keskittynyt edistämään yhteistyötä

Praxityn tavoitteena on edistää jäsenyritysten liiketoimintaa ja helpottaa yhteistyötä jäsenyritysten välillä. Praxity kutsuu edustajansa vuosittain alueellisiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Asiantuntijamme osallistuvat kansainvälisten työryhmien työskentelyyn mm. verotuksen alalla. Työryhmien ja yhteisten tapahtumien tarkoitus on tiivistää maiden välistä yhteistyötä sekä käsitellä alan tärkeitä ajankohtaisia aiheita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

 

Legal disclaimer

Praxity AISBL is a global alliance of independent firms. Organised as an international not-for-profit entity under Belgium law, Praxity has its executive office in Epsom. Praxity – Global Alliance Limited is a not-for-profit company registered in England and Wales, limited by guarantee, and has its registered office in England. As an Alliance, Praxity does not practice the profession of public accountancy or provide audit, tax, consulting or other professional services of any type to third parties. The Alliance does not constitute a joint venture, partnership or network between participating firms. Because the Alliance firms are independent, Praxity does not guarantee the services or the quality of services provided by participating firms.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Jari Miikkulainen
jari.miikkulainen@tuokko.fi
050 464 8081

Timo Tuokko
timo.tuokko@tuokko.fi
040 513 1150

Janne Elo
janne.elo@tuokko.fi
050 353 3026