Veropalvelut
Kokonaisvaltaiset veropalvelumme - verojen hallintaa ja tehokkaita ratkaisuja. Verojen optimointi kannattaa!

Pysy ajantasalla seuraamalla Tuokkoa sosiaalisessa mediassa

Veroneuvonta

Tarjoamme kattavasti veroneuvontaa ja veropalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kokeneet veroasiantuntijamme ovat avain onnistuneeseen lopputulokseen. Palveluidemme korkean laadun takaa löytyvät asiantuntijoidemme rautainen ammattitaito ja erikoisosaaminen.

Veroasiantuntijoidemme puoleen voitte kääntyä esimerkiksi tarvitessanne verosuunnittelua yksittäiseen tilanteeseen tai ammattitaidolla laadittuihin asiakirjoihin. Tarjoamme veroneuvontaa paitsi kaikissa mahdollisissa verokysymyksissä kuin myös aiheeseen liittyvissä muissa oikeudellisissa asioissa.

Erityisesti yritysten omistajan- ja sukupolvenvaihdosten yhteydessä on tarvetta kattavalle verosuunnittelulle. Tällöin on huomioitava paitsi yrityksen, myös luovuttajan ja luovutuksensaajan verokysymykset. Voimme avustaa niin yrityksen tuloverotukseen kuin yrittäjien perintö- ja lahjaverotukseenkin liittyvissä asioissa.

Kokeneet veroasiantuntijamme toimivat lisäksi aktiivisesti erilaisissa alan koulutustapahtumissa kouluttajina ja luennoitsijoina. Tarjoamme lisäksi maksutonta puhelimitse tapahtuvaa veroneuvontaa Suomen Yrittäjien jäsenille.

Yritysverotus

Yritysverotuksen säännökset muuttuvat jatkuvasti ja säännösten ja muutosten tunteminen on yrityksille välttämätöntä. Avustamme yrityksiä mm. yleisessä verosuunnittelussa, ennakkoperintään liittyvissä kysymyksissä ja verotarkastuksiin annettavien vastineiden laatimisessa.

Huolellisella verosuunnittelulla pystytään jo ennakolta välttämään veroriskejä ja siten pienentämään tai poistamaan verottajan jälkiverotusesityksiin usein liittyviä suuriakin veronkorotuksia ja muita viivästysseuraamuksia.

Yrittäjän ja osakkaan verotus

Tuokko tarjoaa vero- ja lakipalveluita myös yrittäjille, yrityksen osakkaille ja yksityishenkilöille. Yrityksen ja osakkaan verotus muodostavat kokonaisuuden, jossa tulee huomioida useita asioita, niin osinkoverotuksen, kuin osakkaan tuloverotuksen osalta. Yrityksen veroratkaisuilla on monesti vaikutus osakkaan verotukseen.

Kansainvälinen verotus

Kansainvälinen verotus ja siihen liittyvät erityiskysymykset määrittelevät entistä enemmän yritysten toimintaympäristöä. Yritysten jatkuvasti kasvava kansainvälinen liiketoiminta edellyttää myös kansainvälisten verosäännösten tuntemista. Avustamme asiakkaitamme sekä kansainväliseen tulo- että arvonlisäverotukseen liittyvien kysymysten selvittämisessä. Muun muassa kansainvälisten konsernien siirtohintakysymykset ovat Suomenkin verottajan kasvavan kiinnostuksen kohteena.

Kansainvälisen yhteistyöverkostomme Praxityn kautta tarjoamme veropalveluja 103 valtiossa eri puolilla maailmaa.

Yhteydenottolomake

 

 

Ota yhteyttä asiantuntijaan: