Tervetuloa Tuokolle!

Pysy ajantasalla seuraamalla Tuokkoa sosiaalisessa mediassa

Avoimet työpaikat

Senior Associate

syys 13, 2017

Lähetä avoin hakemus

touko 8, 2013

Rekrytointi

Tervetuloa Tuokon tiimiin!

 

Tuokko-ryhmän palveluksessa työskentelee tällä hetkellä lähes 70 taloushallinnon ja verotuksen ammattilaista. Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme. Panostamme henkilökuntamme ammattitaitoon,  hyvinvointiin ja jatkuvaan koulutukseen. Työnantajana olemme joustava. Tarjoamme aktiivisesti henkilökunnallemme uusia haasteita, mahdollisuuden kehittyä työssä ja edetä urallaan.

Mikäli olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vastuullisesta työstä monipuolisessa asiantuntijaorganisaatiossa sekä olet valmis tarttumaan haasteisiin, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sopivalle henkilölle monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät, hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä yrityksemme kilpailukykyiset edut. Lisäksi tarjoamme mukavan kokoisen ja mutkattoman työyhteisön tuen.

Seuraamme henkilökuntamme työhyvinvointia mm. vuosittain toteutettavan kyselyn avulla. Henkilökuntamme antoi viime vuonna työyhteisöstämme mm. seuraavaa palautetta:

  • "Tuokko on mielestäni edelleen hyvä työnantaja ja hyvä talo ja olen ylpeä saadessani olla tuokkolainen. Arvostan koulutukseen satsaamista ja sitä, että on mahdollisuus tehdä monipuolisia töitä sekä kehittää itseään. Myös etätyömahdollisuus ja vapaat työajat ovat etu, jota arvostan kovasti."
  • "Työkaverit ja tietty vapaus oman työn suunnittelussa ja työajoissa on tärkeä osa viihtyvyyttä, oma asenne taas on tärkeä osa työmotivaatiota."
  • "Yhdessä tekemisen meininki on yleisesti ottaen kehittynyt hyvään suuntaan."
  • "Koulutukset ja virkistyspäivät ovat todella hyviä ja vaikuttavat paljon positiivisesti työssä viihtymiseen."

Seuraa uutisointiamme ja hae avoimia työpaikkojamme! Vaikka emme juuri nyt hakisikaan aktiivisesti, olemme aina kiinnostuneita hyvistä henkilöistä, joten laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@tuokko.fi.

 

HR
Ulla Grönberg
09 4366 140
050 349 5015
rekrytointi@tuokko.fi