IFRS-tilinpäätös, -neuvonta ja -raportointi
IFRS-asiantuntijat apunasti alusta loppuun.

Pysy ajantasalla seuraamalla Tuokkoa sosiaalisessa mediassa

IFRS-raportointi

IFRS-raportointi on osa osaamistamme ja palvelumme. IFRS (International Financial Reporting Standards) on kansainvälinen tilinpäätössäännöstö, joka koostuu standardeista ja niiden tulkinnoista. Kukin standardi säätelee tietyn liiketapahtuman kirjaamista, arvostamista sekä esitettäviä tietoja koskevia vaatimuksia.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita sekä IFRS-raportointiin siirtymistä suunnittelevalle yhtiölle että IFRS-raportointia jo noudattavalle yhtiölle. Tarvittaessa tarjoamme resurssit myös IFRS-tilinpäätösten ja -raporttien laadintaan.

Kuinka voimme auttaa raportoinnin käyttöönottoa suunnittelevaa yritystä?

IFRS-raportointiin siirtymisen yhteydessä on joskus harkinnanarvoista uudistaa sekä sisäinen että ulkoinen raportointi. Muutokset voivat ulottua laskentaperiaatteiden ja tilinpäätöksen sisällön lisäksi tietojärjestelmiin, sopimuksiin ja liiketoimintaan. IFRS-raportointiin voi myös siirtyä tekemällä aluksi vain välttämättömät muutokset tilinpäätöksen ja muun ulkoisen raportoinnin sisältöön. Autamme muutosten vaikutusten arvioinnissa, muutosprojektin suunnittelussa ja läpiviennissä sekä edellytysten luomisessa jatkuvan IFRS-raportoinnin toteuttamiselle.

Kuinka voimme auttaa osaamisen hankkimisessa ja ylläpitämisessä?

Järjestämme asiakaskohtaista, räätälöyityä koulutusta, annamme tulkintoja ja neuvontaa uusien standardien ja tulkintojen soveltamisesta sekä selvitämme esimerkiksi suunnitteilla olevien sopimusten vaikutuksia IFRS-raportoinnin kannalta.

Yritysjärjestelyihin liittyvä IFRS-neuvonta

Järjestelyjen vaikutukset tilinpäätösraportointiin on syytä käydä läpi ennen järjestelyjen toteuttamista. Yhteistyössä arvonmääritysasiantuntijoidemme kanssa voimme avustaa kauppahinnan kohdistamislaskelmien laatimisessa.

Laajojen ja haasteellisten tulkintakysymysten sekä kansainvälisten toimeksiantojen hoitamisessa teemme saumatonta yhteistyötä maailmanlaajuisesti kansainvälisen yhteistyökumppanimme Praxityn asiantuntijoiden kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

 

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Timo Tuokko
timo.tuokko@tuokko.fi
040 513 1150

Jari Miikkulainen
jari.miikkulainen@tuokko.fi
050 464 8081

Janne Elo
janne.elo@tuokko.fi
050 353 3026

Lue uutisemme