Taloushallinnon ulkoistaminen kannattaa. Meiltä saat kaikki tilitoimistopalvelut ja alan parhaiden asiantuntijoiden neuvot saman katon alta.
Taloushallinnon ulkoistaminen kannattaa. Meiltä saat kaikki tilitoimistopalvelut ja alan parhaiden asiantuntijoiden neuvot saman katon alta.

Pysy ajantasalla seuraamalla Tuokkoa sosiaalisessa mediassa

Sähköinen taloushallinto ja tehokkaat työkalut

Sähköinen taloushallinto ja tehokkaat työkalut mahdollistavat taloushallinnon tehtävien joustavan ulkoistamisen. Käytössämme ovat monipuoliset ohjelmistokokonaisuudet. Palvelua ja työnjakoa voidaan helposti muokata tarpeen mukaan. Sähköisten työkalujen käyttö poistaa päällekkäisyyttä ja mahdollistaa aineiston hyödyntämisen suoraan kirjanpidossa. Ohjelmistoihin sisältyy mm. verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto sekä sähköinen ostolaskujen kierto ja arkistointi.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Netvisor ja Heeros Systems. Useamman ohjelmistokumppanin avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaiten sopivat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Ohjelmistot ovat käytettävissä web-selaimella helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Netvisor-ohjelmisto ja tilitoimistopalvelut

 Netvisor on suosittu sähköisen taloushallinnon ja yritysten liiketoimintaprosessit yhdistävä ohjelmistopalvelu. Tarjoamme korkealaatuiset ja monipuoliset taloushallinnon palvelumme yhdessä kattavan ohjelmistopaketin kanssa.

Olemme Netvisorin yhteistyökumppani ja olemme viime vuosina suorittaneet useita kymmeniä Netvisor-ohjelmiston käyttöönottoa eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme. Netvisor skaalautuu helposti yrityksen tarpeisiin ja ohjelmisto mahdollistaa joustavan työnjaon asiakkaan ja tilitoimiston välillä.

Netvisor – Uusi mobiilikäyttöliittymä

Heeros-ohjelmisto ja tilitoimistopalvelut

Heeros-ohjelmisto on helppokäyttöinen ja edullinen ratkaisu, kun yritys haluaa siirtyä

  • verkkolaskutukseen ja
  • sähköisiin osto- ja matkalaskuihin.

Ohjelmisto sisältää sähköisen taloushallinnon prosessit paperilaskujen skannauksesta osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyyn sekä sähköiseen arkistointiin.

Ei enää mapitusta ja papreiden etsintää!

Heeros-ohjelmisto mahdollistaa joustavan työnjaon asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Se on käytettävissä verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kaikki laskut arkistoituvat sähköisesti ja niitä on myöhemmin helppo selailla ja etsiä, jopa yksittäisellä laskun sisällöstä löytyvällä hakusanalla. Ei enää mapitusta tai papereiden etsintää!

Heeros yhdistettynä kirjanpidon perusohjelmistoomme poistaa päällekkäisiä työvaiheita, säästää aikaa ja tehostaa prosesseja. Heeroksessa on myös ostolaskujen maksupalvelu, joka on helppo ottaa käyttöön. Asiakas voi helposti maksaa hyväksytyt laskut itse haluaminaan eräpäivinä.

Olemme Heeroksen pitkäaikainen yhteistyökumppani ja olemme suorittaneet useita kymmeniä käyttöönottoja viime aikoina eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme. Tarjoamme korkealaatuiset ja monipuoliset taloushallinnon palvelumme yhdessä kattavan ohjelmistopaketin kanssa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys kertoo onnistumisesta

”Olemme erittäin tyytyväisiä Heeroksen toimintoihin ja ohjelmisto on nopettanut laskujen rutiinikäsittelyä huomattavasti.”

”Nyt voin tehdä myyntilaskut helposti vaikka matkoilla. Kaikki tarvittava tieto kulkee mukanani kannettavassa tietokoneessani.”

Ohjelmistovideot

Katso tästä linkistä kaikki Heeroksen videot

Mobiilisovellus:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous