Ammattimainen tilintarkastaja Helsinkiin

Oletko kiinnostunut toimimaan monipuolisissa tilintarkastuksen, verotuksen ja yritysjärjestelyiden toimeksiannoissa?

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme
Helsinkiin  
ammattimaista tilintarkastajaa

Toimit asiakasvastuullisen tarkastajan roolissa joko KHT/HT-tilintarkastajana tai jo tilintarkastuskokemusta omaavana auktorisoimattomana tarkastajana, jonka tavoitteena on suorittaa KHT/HT-tutkinto. Tehtäviisi kuuluvat oman asiakasportfoliosi kotimaiset ja kansainväliset pk-yritykset, säätiöt ja yhdistykset, joita hoidat kokonaisvaltaisesti itsenäisesti ja osana tarkastustiimiä. Tilintarkastuksen lisäksi olet mukana mielenkiintoisissa verotuksen ja yritysjärjestelyiden toimeksiannoissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaidemme että organisaatiomme eri yksiköiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi kokonaisuuteen ja laajuuteen.

Edellytämme  

  • KHT/HT-auktorisointia tai 3–5 vuoden työkokemusta alalta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • analyyttistä ajattelutapaa ja organisointikykyä
  • asiakokonaisuuksien hallintaa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaspalveluasennetta

Haemme asiantuntijoita, jotka nauttivat energisestä ja asiakkaan aikatauluja kunnioittavasta toimintaperiaatteesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu jatkuvasti kehittyä työssäsi. Positiivisen asenteesi ja organisointitaitojesi avulla selviät maaliin ajoittaisen kiireenkin keskellä.

Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään näköalapaikalle talouden ja verotuksen ammattilaisten kanssa. Tarjoamme monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät, joustavat työskentelytavat, erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, yrityksemme kilpailukykyiset edut sekä ketterän, sopivan kokoisen ja kannustava työyhteisön tuen.

Tervetuloa osaksi Tuokko-perhettä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja, KHT Janne Elo,
p. 050 353 3026, s-posti: janne.elo@tuokko.fi


Lähetä kirjallinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ositteeseen rekrytointi@tuokko.fi.