Oy Tuokko Ltd:n hallitus on nimittänyt KTM, KHT Janne Elon yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi

Oy Tuokko Ltd:n hallitus on nimittänyt KTM, KHT Janne Elon (43) yhtiön toimitusjohtajaksi 1.9.2019 lähtien. Janne Elo on työskennellyt yhtiössä vuodesta 2003 lähtien. Viimeiset lähes 10 vuotta hän on toiminut yhtiön tilintarkastusryhmän johtajana ja hallituksen jäsenenä.

Janne Elo on tulos- ja ratkaisukeskeinen johtaja, jolla on kokemusta palveluliiketoiminnan kannattavasta johtamisesta. Hänen kokemus ja osaaminen tukevat Tuokon kannattavan kasvun strategiaa. Toimitusjohtajana hän tuo yhtiöön erityisesti pitkäjänteistä liiketoiminnan kehittämistä, organisoitua toimintatapaa sekä asiakaspalveluun sitoutuneita toimintaperiaatteita.

Janne Elo on erikoistunut yhtiön finanssisektorin asiakkaisiin. Hänellä on erityisosaamista mm. perheyhtiöiden, valtionyhtiöiden sekä säätiöiden ja yhdistysten tilintarkastuksesta sekä yhteisöjen ja omistajien verokysymyksistä. Hänellä on lisäksi kokemusta yhtiöoikeudesta, hallinnon tarkastuksesta, riskienhallinnasta, toimintoprosessien arvioinnista, yritysjärjestelyistä, konsernitilinpäätöksistä sekä it-avusteisesta tarkastuksesta.