Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

IFRS-neuvonta

IFRS-raportointi on osa osaamistamme ja palveluitamme. Tarjoamme asiantuntijapalveluita sekä IFRS-raportointiin siirtymistä suunnittelevalle yhtiölle että IFRS-raportointia jo noudattavalle yhtiölle. Tarvittaessa tarjoamme resurssit myös IFRS-tilinpäätösten ja -raporttien laadintaan.

Raportoinnin käyttöönotto

IFRS-raportointiin siirtymisen yhteydessä on usein harkinnanarvoista uudistaa sekä sisäinen että ulkoinen raportointi. Muutokset voivat ulottua laskentaperiaatteiden ja tilinpäätöksen sisällön lisäksi tietojärjestelmiin, sopimuksiin ja liiketoimintaan. Autamme muutosten vaikutusten arvioinnissa, muutosprojektin suunnittelussa ja läpiviennissä sekä edellytysten luomisessa jatkuvan IFRS-raportoinnin toteuttamiselle.

Yritysjärjestelyihin liittyvä IFRS-neuvonta

Järjestelyjen vaikutukset tilinpäätösraportointiin on syytä käydä läpi ennen yritysjärjestelyjen toteuttamista. Yhteistyössä arvonmääritysasiantuntijoidemme kanssa voimme avustaa kauppahinnan kohdistamislaskelmien laatimisessa.

Laajojen tulkintakysymysten sekä kansainvälisten toimeksiantojen hoitamisessa teemme saumatonta yhteistyötä maailmanlaajuisesti kansainvälisen yhteistyökumppanimme Praxityn asiantuntijoiden kanssa.