Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kansainvälistyminen

Legal disclaimer
Praxity AISBL is a global alliance of independent firms. Organised as an international not-for-profit entity under Belgium law, Praxity has its executive office in Epsom. Praxity – Global Alliance Limited is a not-for-profit company registered in England and Wales, limited by guarantee, and has its registered office in England. As an Alliance, Praxity does not practice the profession of public accountancy or provide audit, tax, consulting or other professional services of any type to third parties. The Alliance does not constitute a joint venture, partnership or network between participating firms. Because the Alliance firms are independent, Praxity does not guarantee the services or the quality of services provided by participating firms.

Tavoitteena kansainvälistyminen? Asiantuntijamme auttavat!

Mietityttääkö kansainvälistyminen? Tarjoamme niin taloudellista kuin verotuksellista asiantuntija-apua, kun toimintasi laajenee uusille alueille.

Luotettavat asiantuntijat kansainvälistymisen apuna – käytännönläheisyyttä ja apua yrityksellesi paikallisesti ja globaalisti

Tukena kansainvälistymisessä

Kansainvälistyminen

Tarjoamme kansainväliset palvelut yhteistyössä Praxity Global Alliance Ltd:n kanssa. Liityimme vuonna 2009 Praxityyn, joka on kansainvälinen eri maissa toimivien itsenäisten, kokeneiden tilintarkastustoimistojen liittouma. Praxityn toiminta ulottuu Aasiasta Amerikkaan ja sillä on yli 695 jäsenyritystä ja yli 47 000 asiantuntijaa 103 maassa. Praxityn iskulause ”paikalliset, globaalit ja luotettavat asiantuntijat” kuvaa sitä, että sen edustajat ovat alansa parhaita.

Praxity valittiin vuonna 2017 vuoden liittoumaksi (Accountant & International Accounting Bulletin awards). Tämä oli jo kolmas kerta perä jälkeen. Päätös valinnasta oli yksimielinen. Päätöksen perusteena olivat Praxityn kansainvälinen vaikutus, voimakas kasvu ja jäsenyritysten keskittyminen asiakkaista huolehtimiseen ja tiedon sekä resurssien jakaminen. Erityiskiitos tuli siitä, että Praxity edistää sukupuolten tasa-arvoa. Jäsenyritysten naisosakkaiden määrä kasvoi 30 % viime vuonna.

Paikallista apua maailmalla

Mahdollisuus hyödyntää paikallisia resurssejamme ja osaamistamme ympäri maailmaa on korvaamatonta yhteisöille, jotka pyrkivät laajentumaan kansainvälisille markkinoille ja jotka hakevat kasvua uusilta liiketoiminta-alueilta. Praxityn jäsenyritykset menestyvät markkinoilla. Praxityn jäsenyritysten luotettavat asiantuntijat toimivat yhdessä. Asiakkaan tarpeita lähestytään käytännönläheisesti ja ratkaisuilla pyritään tuottamaan lisäarvoa sekä ajallista että taloudellista. Kansainvälistymiseen tähtäävät yritykset saavat kunkin maan paikallisten asiantuntijoiden osaamisen avukseen uusilla markkinoilla.

Jokainen meistä yksittäisistä Praxity-yrityksistä tarjoaa asiantuntemustaan omalla liiketoiminta-alueellaan. Yhdessä me Praxity-yritykset kuitenkin edustamme yhtä ammattikuntamme vahvinta ja taitavinta globaalia talousajattelua. Meitä on Praxityssä jo yli 47 000 itsenäistä ajattelijaa maailman suurimmista ja menestyneimmistä talouden, verotuksen ja konsultoinnin palveluita tarjoavista itsenäisistä yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme tuoreita näkemyksiä sekä loistavaa asiakaspalvelua.

Tavoitteena menestyminen kansainvälisillä markkinoilla

Praxityn tavoitteena on edistää jäsenyritysten liiketoimintaa ja helpottaa yhteistyötä jäsenyritysten välillä. Praxity kokoaa edustajansa vuosittain alueellisiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Asiantuntijamme osallistuvat kansainvälisten työryhmien työskentelyyn mm. verotuksen alalla. Työryhmissä ja yhteisissä tapahtumissa maiden välinen yhteistyö kasvaa ja tiivistyy, kun yhdessä käsittelemme alan keskeisiä ajankohtaisia aiheita.

Tarjoamme palveluitamme yli 47 000 asiantuntijan voimin yhteensä 103 maassa.

Haluamme yhdessä kollegojemme kanssa ratkaista kansainvälistymiseen liittyvät haasteesi tarjoamalla niin taloudellista kuin verotuksellista asiantuntijuutta silloin, kun toimintasi laajenee uusille tuntemattomille alueille. Anna asiantuntijoidemme auttaa!