Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Palkanlaskenta ja palkkahallinnon palvelut

Palkanlaskennan palvelut arkipäiväsi tueksi

Palkanlaskennan palvelut ovat ydinosaamistamme. Hoidamme yrityksesi palkat ja niihin liittyvät velvoitteet tehokkaasti, luotettavasti ja vaivattomasti. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin ohjelmistoihin ja niiden ylläpitoon eikä seurata lainsäädännön jatkuvaa muuttumista. Teemme tämän kaiken puolestasi, ja Sinulla on mahdollisuus keskittyä ydinosaamiseesi ja liiketoimintasi kasvattamiseen.

Palkanlaskennan palvelut juuri Sinulle

Laadimme palkanlaskennan palvelun aina yhteistyössä asiakkaamme kanssa, jotta se olisi juuri sinun tarpeisiin räätälöity. Autamme asiakasta löytämään teille sopivat palkkahallinnon prosessit ja ratkaisut, jotka sekä tehostavat että helpottavat esimiesten ja työntekijöiden arkipäivää.

Tarjoamme palkanlaskentapalvelua parhaimmillaan. Varmistamme projektin onnistumisen ja palvelun laadun siten, että kokeneet asiantuntijamme ovat mukananne kaikissa vaiheissa. Palvelun käyttöönoton jälkeen kehitämme jatkuvasti toimintaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Käytössänne on lisäksi taustatiimi, joka koostuu veroasiantuntijoistamme sekä alan juristeistamme. Näillä edellytyksillä pystymme tarjoamaan teille palkanlaskennan, joka parantaa merkittävästi henkilöstön työtyytyväisyyttä ja tarjoaa yritykselle merkittävää lisäarvoa. Osaava alan asiantuntijamme laskee palkat oikein ja toimii tärkeänä neuvonantajana yritykselle.

Mukana arjen toimissa

Palkanlaskentamme kivijalkana on olla mukana asiakasyritystemme arjen toimissa. Tuemme asiakkaitamme yrityksen työsuhteisiin liittyvissä niin arkipäiväisissä että vaativimmissakin tehtävissä sekä opastamme palkanlaskennan muuttuvien lakien, ohjeiden ja säädöksien tulkinnassa. Pidämme kivijalkamme vahvana tarjoamalla asiantuntijoillemme jatkuvan mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseään sekä heidän päivittäiselle työlleen tarvittavan tukiverkoston. Olemme jo lähes 50 vuotta toimineet asiakkaidemme parhaaksi mitä moninaisimmissa toimeksiannoissa.

Palkkahallinnon ulkoistus

Palkkahallinto on mahdollista ulkoistaa yksittäisenä palveluna tai yritys voi ulkoistaa koko taloushallinnon. Tarjoamme älykkään ja reaaliaikaisen järjestelmän, Visma Netvisorin, joka ei ole ajasta ja paikasta riippuvainen. Ohjelma toimii ikään kuin yrityksen salkkuna sisältäen yrityksen valitsemat taloushallinnon palvelut. Varmistamme ohjelmien sujuvan käytön vahvalla ohjelmisto-osaamisellamme.

Palkkapalvelumme sisältävät seuraavat:

 • kokonaisvaltaisen palkanlaskennan ja maksatuksen
 • poissaolo- ja lomatietojen hallinnoinnin
 • palkkalaskelmien toimitukset palkansaajille
 • kattavan raportoinnin niin yritykseen kuin viranomaisille
 • neuvonta- ja konsultointipalvelun
 • laadukkaan sähköisen arkistoinnin
 • laadunvalvonnan ja kehityssuunnitelman
 • selkeän ja läpinäkyvän laskutuksen

Lisäksi tarjoamme seuraavat palkkahallinnon erityispalvelut:

 • ulkomaan palkat – Meillä on vahvaa erityisosaamista kansainvälisten yhtiöiden ulkomaan palkoista sekä näitä tukevat veropalvelut.
 • palkkahallinnon koulutukset – Räätälöimme palkkahallinnon perus-, ajankohtais- ja yrityskohtaiset koulutukset tarpeisiinne.
 • konkurssipesän palkanlaskenta – Osaavat asiantuntijamme avustavat konkurssipesien palkanlaskennassa sekä varmistavat palkkaturvaprosessien menestyksekkään läpiviennin.

Yksilöllistä asiantuntijapalvelua palkkahallinnosta tilitoimistopalveluihin

Palkkahallinnon työtehtävät ovat viime vuosien aikana kokeneet merkittävän muutoksen. Järjestelmien nopea kehittyminen on korvannut monia työvaiheita ja luonut haasteita niiden käyttäjille muuttaen näin palkanlaskijoiden työtehtäviä ja koko palkkahallinnon palvelua. Palkanlaskijasta on tullut palkka-asiantuntija, jonka työtehtäviin sisältyy merkittävä määrä eri lakien ja työehtosopimuksien tuntemusta kuten myös järjestelmäasiantuntijuutta.

Tarjoamme tilitoimistojen käyttöön yksilöllistä asiantuntijapalveluamme. Palvelumme räätälöidään jokaisen tilitoimiston tarpeen mukaiseksi. Palvelun avulla tilitoimistolla on mahdollisuus nostaa merkittävästi palkkaosaston markkinointiarvoa sekä asiakasuskottavuutta samoin kuin parantaa  tilitoimiston omaa palkkahallinnon osaamista ja sitä kautta työhyvinvointia. Palvelumme avulla myös pienimmillä tilitoimistoilla on mahdollisuus saada oma palkkaosasto tukemaan kirjanpitopalveluita. Tavoitteenamme on rakentaa yhdessä tilitoimiston kanssa toimiva palkkaosasto, joka vastaa sisällöllisesti ja laadullisesti sen asiakkaiden tarpeisiin pysyen sekä aikataullisesti hallussa että tuottaen tilitoimistolle voittoa ja markkina-arvoa.

Palkka-asiantuntijamme auttavat erilaisten ja erikokoisten projektien hallinnassa ja läpiviennissä. Tilitoimiston ei tarvitse tehdä itse kallista rekrytointia pelkästään yksittäisen projektin vuoksi. Tuemme ja valvomme projektin läpiviennin toimivana tuotantoon, jonka jälkeen tilitoimisto voi jatkaa toimintaa omilla resursseillaan.

Tarjoamme varman ja luotettavan vaihtoehdon työntekijän rekrytoimisille seuraavasti:

 • esimiesvuokraus
 • konsultointipalvelut
 • ohjelmistokäyttöönotot
 • projektin läpivienti
 • ohjelmistovaihdokset
 • uudet asiakkaat
 • työntekijävuokraus
 • koulutukset
 • palkanlaskenta

Asiakkaamme suosittelevat

”Loistavaa työtä – ammattilainen asialla.”

Humap Consultation Oy
Terhikki Rimmanen
Toimitusjohtaja

”Tuokon palkanlaskenta-asiantuntijan kanssa on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Ammattitaitoinen ja motivoitunut yhteistyökumppani on suunnaton apu palkanlaskentakysymyksissä, mutta myös tämän jakaessa tietotaitoaan laajemminkin työsuhdekysymysten sparrailukaverina.”

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
Sanna-Kaisa Niemelä
Henkilöstöpäällikkö