Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Palvelemme ammattitaidolla

Tuokon palvelut kattavat kokonaisvaltaisesti asiakkaan erilaiset taloushallinnon ja verotuksen tarpeet. Tarjoamme kattavan valikoiman asiantuntijapalveluita tilintarkastukseen, erityistarkastukseen, verotukseen, yritysjärjestelyihin, riskienhallintaan sekä taloushallintoon kaiken kokoisille ja muotoisille yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi tarjoamme palveluita myös julkiselle sektorille.

Monipuolista osaamista

Asiantuntemuksemme perustuu alan pitkäaikaiseen kokemukseen ja monipuoliseen toimialaosaamiseen. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti ja tuottaa liiketoiminnallista ja hallinnollista lisäarvoa asiakkaillemme. Helsingin toimiston lisäksi aluetoimistomme tarjoavat kattavasti palveluita ympäri Suomen. Virossa toimii tilitoimisto Tuokko OÜ, joka tarjoaa kirjanpitopalveluita sekä yrityksen perustamiseen ja hallintoon liittyviä palveluita. Olemme osa kansainvälistä Praxity-ketjua, jonka kanssa hoidamme rajat ylittävät toimeksiannot jouhevasti ammattitaidolla ja luotettavasti.

Korkea laatu ja asiakaslähtöisyys

Tyytyväiset asiakkaat arvostavat joustavaa palveluamme sekä työmme korkeaa laatua. Ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi palvelumme laatu syntyy siitä, että keskitymme asiakkaan kannalta olennaisiin seikkoihin ja toimimme omalla asiantuntemuksellamme aina asiakkaan kanssa yhteistyössä ja heidän parhaakseen. Auktorisoidut kokeneet asiantuntijamme ovat aktiivisesti mukana kaikissa toimeksiannoissa.

Asiakaspalautteet osana laadun varmistusta

Seuraamme ja kehitämme työmme laatua jatkuvasti. Asiakkaamme ovat arvioineet meitä seuraavasti:

”yhteistyö Tuokon kanssa on erittäin sujuvaa. Yhteisömme päävastuullinen tilintarkastaja on ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja hyvin tavoitettavissa. Valitsisin samoin kuin yhtiökokouksemme.”

”Hinta-laatusuhde erinomainen.
Neuvonta-apua saa aina. ”

”Tuokon asiakkaana on turvallista olla, kun tietää, että asiat hoituvat ilman suurempaa omaa huolehtimista ja itse voi keksittyä varsinaisen bisneksen hoitamiseen. ”

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että toiveitamme on kuunneltu ja tilintarkastajamme on erinomainen.”

”Yrityksemme tilintarkastuksesta vastaavat henkilöt ovat asiantuntevia ja erittäin helposti lähestyttäviä, kiitos.”