Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Yrityksen perustaminen

Yrittäjäksi ryhtyvältä vaaditaan monitaituruutta ja riskinottokykyä. Osaamisen ja ammattitaidon täytyy olla riittävä ja monipuolinen. Yrityksen perustaminen käynnistää yritystoiminnan. Ennen sitä tulevan yrittäjän on selvitettävä muun muassa kilpailijat, markkinat, sidosryhmät, lainsäädäntö sekä yleisemmin koko yrityksen toimintaympäristö. Lisäksi tulevan yrittäjän pitäisi hallita myös talous- ja veroasiat.

Onneksi ihan kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan tarvittavaa osaamista voi ja kannattaa hyödyntää myös ostamalla palvelut. Avustamme yrityksen perustamisessa ja hoidamme tarvittavat asiakirjat ammattitaitoisesti.

Konsultoimme yritysmuodon valintaan, omistusrakenteisiin ja verotukseen liittyvissä tärkeissä kysymyksissä. Avustamme myös yrityksen perustamiseen liittyvissä laki- ja verokysymyksissä. Yritystä perustettaessa on hyvä laatia osakassopimus osakkaiden kesken.

Työ- ja elinkeinoministeriön Yrityssuomi sivustolta saat runsaasti hyödyllisiä neuvoja ja apua, kun vielä pohdit yrittjäksi ryhtymistä.